Lauwrens de Jong als panellid bij NBCC Brexit event

Datum: , geschreven door Lauwrens De Jong. Laatst bijgewerkt op

Door de goede voorbereiding op de Brexit en de expertise van Lauwrens op dit gebied is hij namens verhuisbedrijf Henneken als panellid aanwezig geweest op het NBCC Brexit evenement. Het NBCC staat voor Netherlands British Chamber of Commerce, ofwel Nederlands-Engelse Kamer van Koophandel.
29 maart 2018, een jaar voordat Engeland de Europese Unie verlaat, vond het event plaats. Samen met andere experts zoals minister Sigrid Kaag en de CEO’s van Heineken en Stena Line was Lauwrens aanwezig om de gasten te informeren over meer dan alléén het verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk. Lauwrens bezoekt vele evenementen rondom de Brexit en volgt de ontwikkelingen op het gebied van douane rondom de Brexit zeer nauw. Bekijk hieronder de foto’s (klik op de afbeelding voor een vergroting):

Lauwrens van verhuisbedrijf Henneken bij brexit forum - Sfeerimpressie 2 Lauwrens van verhuisbedrijf Henneken bij brexit forum - Sfeerimpressie 6 Lauwrens van verhuisbedrijf Henneken bij brexit forum - Sfeerimpressie 3 Lauwrens van verhuisbedrijf Henneken bij brexit forum - Sfeerimpressie 4 Lauwrens namens verhuisbedrijf Hennken aanwezig bij het Brexit forum - Sfeerimpressie1 Lauwrens van verhuisbedrijf Henneken bij brexit forum - Sfeerimpressie 5