Verhuisbedrijf Henneken uitgeroepen tot Zorgverhuizer 2013

Datum: , geschreven door Lauwrens De Jong. Laatst bijgewerkt op
Verhuisbedrijf Henneken is benoemd tot Zorgverhuizer van het jaar 2013

Op 9 oktober is Mondial Verhuisbedrijf Henneken uit Zoetermeer door vakorganisatie Mondial Movers uitgeroepen tot Zorgverhuizer van het jaar 2013. Directeur-eigenaar Lauwrens de Jong van het oudste Zoetermeerse bedrijf (1870) nam de bijbehorende oorkonde met trots in ontvangst. Henneken is onder meer gespecialiseerd in verhuizingen in de zorgsector. Met goed opgeleide, klantvriendelijke medewerkers scoort Henneken goed in deze sector, waar de stressfactor beduidend meer speelt dan bij “normale” verhuizingen en waar dus een goede voorbereiding en klantvriendelijke aanpak extra  worden gewaardeerd door de klanten. In 2012 heeft Henneken enkele grote “zorgverhuizingen” uitgevoerd die tot grote tevredenheid van de opdrachtgevers zijn uitgevoerd. Zo verzorgde Henneken de verhuizing van Kentalis (voorheen Effatha) en van Parnassia Bavo Groep. Daarnaast is Henneken huisverhuizer van grote zorginstellingen zoals Jeugdzorg en het Lange Land ziekenhuis.

Naast “zorgverhuizingen” houdt Henneken zich bezig met bedrijfsverhuizingen, opslag van kantoorinventaris en particuliere inboedels, particuliere verhuizingen en internationale verhuizingen (met Engeland en Ierland als specialisme). Op de zakelijke markt biedt Henneken tevens ondersteunde facilitaire diensten aan, zoals handymanservice, huismeesterservice, ICT verhuizingen en cable management (professioneel wegwerken van werkplekbekabeling). Op de “gewone” verhuismarkt mag Henneken onder meer tot haar klanten rekenen: De Eerste Kamer, de Tweede Kamer, NMa en Gemeente Zoetermeer.

Tekst: Emy Vesseur

Verhuisbedrijf Henneken is vekozen tot Zorgverhuizer van het jaar 2013 Vooraanzicht van de vestiging van Verhuisbedrijf Henneken