Ontmoet het team

Welkom bij Henneken, waar ons toegewijde team het kloppend hart van ons bedrijf vormt. Maak kennis met de drijvende krachten achter onze diensten: een groep van deskundige, gepassioneerde verhuizers die zich elke dag inzetten om het beste resultaat te leveren. Elk teamlid brengt zijn eigen unieke talenten en ervaringen mee, wat bijdraagt aan onze dynamische en innovatieve bedrijfscultuur. Ontdek wie wij zijn en hoe wij samen het verschil maken!

Lauwrens van Henneken.nl

Lauwrens de Jong

Lauwrens de Jong is sinds 2001 directeur/eigenaar van Verhuisbedrijf Henneken. Lauwrens is getrouwd en vader van 3 kinderen. In zijn spaarzame vrije tijd leest hij graag een boek en loopt hij hard. Hij heeft een aantal halve en hele marathons op zijn naam staan. “Hardlopen is mijn uitlaatklep. Even lekker de wei in mijn hoofd leegmaken”. Voordat Lauwrens Henneken overnam was hij al jaren actief in de verhuisbranche. Hij nam het familiebedrijf over van de gebroeders Henneken, die als 3e generatie aan het roer stonden. Verhuisbedrijf Henneken is zo’n 150 jaar geleden ontstaan, hiermee zijn wij één van de oudste verhuisbedrijven in de regio. Door de jarenlange ervaring weten wij precies wat de klant nodig heeft met betrekking tot het gehele verhuisproces van een Internationale/nationale verhuizing evenals zakelijke project verhuizingen. Het doel van het Henneken team is om de klant te ontzorgen tijdens het gehele verhuisproces en ervoor te zorgen dat wij een succesvolle verhuizing voor de klant kunnen realiseren. Lauwrens houdt zich bezig met de algemene directie- en managementtaken, kwaliteitszorg en is daarnaast nauw betrokken met alle verhuisbewegingen binnen het bedrijf en zijn medewerkers.

Zoetermeer, Nederland www.henneken.nl
Anneke van Henneken.nl

Anneke da Silva

Anneke ontfermt zich over de verkoop binnendienst en coördinatie van verhuisopdrachten, dit in nauw overleg met de afdeling planning. Door haar jarenlange deskundige verhuiservaring, passie voor het werk en een goed inlevingsvermogen, weet zij als geen ander wat iemand nodig heeft. Klantgerichtheid zijn is voor haar prioriteit nummer 1, ze stelt de klant centraal en heeft klanttevredenheid als hoogste doel. Haar motto is “er zijn voor de klant”.

Zoetermeer, Nederland www.henneken.nl
Robert van Henneken.nl

Robèrt van Heiningen

Robèrt is door zijn jaren lange ervaring in de internationale en lokale verhuizingen bekwaam en goed op de hoogte van alle douanezaken. Hij is verantwoordelijk voor de verkoop buitendienst en video taxaties.

Zoetermeer, Nederland www.henneken.nl

Joop van Santen

Joop is geboren en getogen in een verhuisfamilie, ins en outs met betrekking tot verhuizingen zijn hem met de paplepel ingegoten. Joop is verantwoordelijk voor video taxaties en verkoop binnendienst.

Zoetermeer, Nederland www.henneken.nl
Robert van Henneken.nl

Robert Rüter

Robert is een zeer ervaren en vertrouwd specialist in zakelijke project verhuizingen. Hij is verantwoordelijk voor de verkoop van kantoor- en bedrijfsverhuizingen evenals binnenlandse verhuizingen.

Zoetermeer, Nederland www.henneken.nl
Robert van Henneken.nl

John den Heijer

John is al meer dan 20 jaar een onderdeel van het Henneken team. Hij heeft veel ervaring met de uitvoering van verhuizingen en is uitgegroeid tot een kundige binneland planner en coördinator. John is van alle markten thuis.

Zoetermeer, Nederland www.henneken.nl
Paul van Henneken.nl

Paul Leihitu

Pauls accurate werkwijze zit hij op de juiste stoel om alle douanezaken tot in de puntjes te begeleiden. Daarnaast verleent hij assistentie aan beide planners.

Zoetermeer, Nederland www.henneken.nl

Marc van Wissen

Marc heeft vele jaren ervaring met diverse verhuisbewegingen en werkt aan een correcte facturatie en opslagregistratie.

Zoetermeer, Nederland www.henneken.nl
Masja van Henneken.nl

Masja Hauser

Masja, die al jaar en dag onderdeel is van het Henneken Team, zorgt voor de allround Financiële administratie en eventuele nazorg van verhuisdossiers.

Zoetermeer, Nederland www.henneken.nl