Zorgeloos verhuizen met een Erkende Verhuizer

Datum: , geschreven door Lauwrens De Jong. Laatst bijgewerkt op

Wilt u zeker zijn van zorgeloze verhuizing zonder risico’s en die verloopt zoals gepland? Kies dan voor een Erkende Verhuizer. Onze vakmensen maken het verschil!

Verhuizen is geen eenvoudige klus. Begrijpelijk dat u daar tegenop ziet. Waar u waarschijnlijk maar een paar keer in uw leven verhuist, is het voor ons dagelijkse kost. Mondial Verhuisbedrijf Henneken bereidt uw verhuizing tot in de puntjes voor. Daarvoor hebben wij een handige verhuischecklist, een persoonlijke verhuisadviseur en goed opgeleide vakmensen. Bovendien bent u bij ons erkende verhuisbedrijf verzekerd tegen schade en krijgt u een verhuisgarantie. Naast deze belangrijke punten zijn er nog meer redenen om te kiezen voor een Erkende Verhuizer.

Verhuizen van A tot Z

Verhuizen is meer dan alleen maar het overbrengen van uw spullen naar de nieuwe locatie. Naast het verhuizen van uw inboedel kunt u ons ook inschakelen voor het in- en uitpakken van de verhuisdozen, het (de)monteren van uw meubels en allerlei klusjes rondom de verhuizing, zoals het ophangen van gordijnrails, lampen en schilderijen. Zo voelt u zich snel thuis in uw nieuwe huis! Tijdelijk uw inboedel opslaan? Ook dat kan bij ons erkend verhuisbedrijf in Zoetermeer.

Stressvrij en zorgvuldig verhuizen met Erkende Verhuizers

 

Video: “Erkende Verhuizers – schadevrij verhuizen (niettemin perfect verzekerd)!”

Video: “Erkende Verhuizers – optimaal voorbereid verhuizen!”

Video: “Erkende Verhuizers – sterk, slim en zorgvuldig verhuizen!”

Video: “Erkende Verhuizers – zorgvuldig, voorzichtig en netjes verhuizen!”