Verhuisbedrijf Naaldwijk

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Naaldwijk? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Naaldwijk

Naaldwijk ligt in Zuid-Holland en is de hoofdplaats en tegelijkertijd het hart van gemeente Westland. Naaldwijk is een rustig gelegen stad. Bent u toe aan wat meer drukte, bent u zo in Den Haag en Rotterdam. De wateren als de Noordzee en de Nieuwe Maas zijn op steenworp afstand en de stad wordt ’s avonds opgelicht door de vele kassen voor glastuinbouw.

Verhuizen naar, in of vanuit Naaldwijk

Naaldwijk biedt rust, mooie natuur en toch is de grote, drukke stad heel dichtbij. Klinkt dat niet goed? Dan is het mogelijk dat u binnenkort naar Naaldwijk verhuist! Verhuizen brengt een hoop regelwerk en gesjouw met zich mee. U kunt natuurlijk uw verhuizing makkelijker maken door verhuisbedrijf Zoetermeer(Henneken) in te schakelen. Wij verzorgen uw verhuizing tot in de puntjes! Sinds 1870 doen wij al ervaring op in verhuizingen van en naar Naaldwijk. Wij zijn hiermee het oudste en meest ervaren verhuisbedrijf van Nederland. Wij garanderen u dat onze verhuizers allemaal gediplomeerd zijn en in het contact altijd beleefd zullen zijn en onze mannen uiteraard goed met uw spullen omgaan. Betrouwbaar, betaalbaar en professioneel.

Verhuizen naar Naaldwijk? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Naaldwijk

Woont u in het buitenland en verhuist u graag naar Naaldwijk? Of gaat u juist van Naaldwijk naar het buitenland? Beide kan voor uw werk, of omdat u de liefde van uw leven heeft gevonden, er zijn talloze redenen te bedenken dat u verhuist van of naar Naaldwijk. Dat is voor Verhuisbedrijf Henneken allemaal geen probleem. Wij zijn ervaren in verhuizingen van en naar Engeland, Schotland, Wales en Ierland. Ons specialisme is ontstaan uit onze jarenlange ervaring met internationale verhuizingen. Als u ons inschakelt, helpen wij met uw verhuizing, waar u wilt! Mocht het zo zijn dat u niet uw hele inboedel wilt verhuizen, maar een klein deel ervan of alleen uw bureau, piano of bed, zijn wij u ook graag van dienst. Internationaal en nationaal staan wij voor u klaar.

Milieubewust en kostenbesparend naar Naaldwijk

Kostenbesparend en milieubewust een verhuizing regelen dat ook nog eens professioneel is? Dat kan! Dat bewijzen wij u met onze groupage ritten. Als u gebruik maakt van groupage ritten bij Verhuisbedrijf Henneken, betekent dat dat uw spullen gelijktijdig met de inboedel van andere klanten wordt verhuisd. Dit kan alleen wanneer iemand anders ongeveer gelijktijdig dezelfde kant op wilt gaan met hun spullen. Met groupage ritten zorgen wij er voor dat wij uw spullen zo heel efficiënt kunnen verhuizen, we hoeven niet voor elke klant apart te rijden! Dat bespaart u kosten en zo houden we ook rekening met het milieu.

Goede klantervaringen met Mondial Verhuisbedrijf Henneken

Wij staan internationaal én nationaal klaar voor onze klanten en blijkbaar komt dat ook echt over op onze klanten.

“Hi, I would like to say a very sincere thank you to the team who arranged and delivered it.  They were most courteous, very professional and efficient and really took great care of my furniture.  From start to finish the service has been excellent and I will certainly contact you again for my next move. Many thanks Catherine Day”

Bent u benieuwd naar meer klantervaringen van klanten van Verhuisbedrijf Henneken? Lees de klantreviews gerust door.

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Handig en praktisch verhuizen van en naar Naaldwijk met verhuistips

Heeft u het overzicht niet meer wat er allemaal moet gebeuren rondom uw verhuizing? Verhuisbedrijf Henneken weet dat maar al te goed dankzij de jarenlange ervaring. Wij bieden u dan ook graag een onbezorgde verhuizing. Goed voorbereid, is het halve werk. Vandaar dat wij u ter voorbereiding een lijst vol handige, praktische verhuistips kunnen leveren. Het enige wat u hoeft te doen is de lijst gratis aanvragen. Wij bieden u gedurende de verhuizing handige en praktische facilitaire diensten. Die facilitaire diensten worden u nationaal en internationaal geboden. De facilitaire diensten bestaan onder andere uit assistentie bij het schoonmaken van uw woning of het regelen van uw adreswijzigingen en onze Handyman die u graag bijstaat bij het demonteren of juist monteren van uw spullen.

Tijdelijke boedelopslag voor u naar Naaldwijk verhuist

Is uw huis in Naaldwijk nog niet helemaal bewoonbaar en heeft u tijdelijke opslag nodig? Bij Henneken kunt u ook voor opslag goed terecht. Wij hebben een moderne inboedelopslag in Zoetermeer, slechts een kwartier rijden vanaf Rotterdam. In Zoetermeer kunt u terecht voor uw inboedelopslag, archiefopslag en opslag voor uw zakelijke inventaris.

Verhuis uw bedrijf naar Naaldwijk

Bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken bent u aan het juiste adres voor bedrijfsverhuizingen. Ook naar Naaldwijk verzorgen wij de verhuizing graag voor u. Onze medewerkers zorgen er voor dat de organisatie en de planning top geregeld zijn, dan verloopt uw bedrijfsverhuizing soepel en vlot! De verhuizers die u zullen helpen zijn gespecialiseerd in het verhuizen bedrijven. Wij garanderen u dat onze verhuizers gescreend zijn door KLPD en de opleiding ‘Art Handler’ succesvol afgerond hebben. Dat betekent dat zij uw kunststukken van uw kantoor met zorg en liefde en uiteraard kennis zullen behandelen. Zij zijn er klaar voor, u ook?

Ontmoet het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken

Weet u graag met wie u in zee gaat? Dan kunt u al kennis maken met het verhuisteam van Henneken.

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

img02

Contact opnemen