Verhuisbedrijf De Bras

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit De Bras? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

De Bras

Eén van de jongste plaatsen in de regio Den Haag is De Bras. De Bras is eind 2008 opgeleverd en maakt onderdeel uit van Ypenburg. De Bras ligt onder de rook van Nootdorp en is perfect bereikbaar via de A13. Hoewel De Bras vlakbij grote steden als Den Haag, Delft en Zoetermeer ligt, biedt De Bras ook recreatiemogelijkheden in de natuur. Ten zuiden van De Bras ligt het Bieslandse Bos, een uitgestrekt natuurgebied dat De Bras en de A13 van elkaar scheidt. Ook de Nootdorpse Plassen grenzen aan De Bras.

Verhuizen in, naar of vanuit De Bras

Heeft u een andere woning gekocht en gaat u verhuizen in, naar of vanuit De Bras? Dan zoekt u vast een professioneel, betrouwbaar en betaalbaar verhuisbedrijf dat uw verhuizing tot in de puntjes kan verzorgen. Mondial Verhuisbedrijf Henneken is zo’n verhuisbedrijf. Onze verhuizers verzorgen al sinds 1870 verhuizingen in, van en naar De Bras en daarmee is Verhuisbedrijf Henneken één van de oudste en meest ervaren verhuisbedrijven van Nederland. De verhuizers van Henneken zijn bovendien gediplomeerde verhuizers. U kunt uw verhuizing dus met een gerust hart aan onze verhuizers overlaten.

Verhuizen naar De Bras? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit De Bras

Verhuisbedrijf-de-BrasGaat u binnenkort internationaal verhuizen naar of vanuit De Bras? Mondial Verhuisbedrijf Henneken is gespecialiseerd in internationale verhuizingen van De Bras naar EngelandSchotlandWales en Ierland en vice versa. Ook internationale verhuizingen naar of vanuit ieder ander land zijn bij de gediplomeerde verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken in goede handen. Of u nu een complete inboedel of slechts een bankstel of eethoek wilt verhuizen: bij grote én kleine internationale verhuizingen helpen de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Een professionele verhuizing in, naar of vanuit De Bras kan verrassend betaalbaar zijn. Eén van de redenen hiervan zijn de groupage ritten die Mondial Verhuisbedrijf Henneken dagelijks uitvoert. Hierbij wordt uw inboedel – waar mogelijk – gelijktijdig vervoerd met de inboedel van andere klanten vervoerd, zodat onze verhuizers efficiënter kunnen werken. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten

Graag wil ik U vertellen dat de verhuizing van de spullen voor mijn schoonzus naar volle tevredenheid is verlopen. Alles is geheel verzorgd en in goede staat overgekomen. Tevens een compliment, vanuit Ierland, voor de vriendelijke chauffeurs die e.e.a. hebben bezorgd. Anneke Sala
Benieuwd naar meer ervaringen van onze klanten met onze verhuizers? Lees alle referenties van onze klanten van Mondial Verhuisbedrijf Henneken!

Facilitaire diensten

Als u een huis hebt gekocht en binnenkort gaat verhuizen in, naar of vanuit De Bras komt daar van alles bij kijken. Bij Verhuisbedrijf Henneken weten we dat als geen ander. Daarom biedt Mondial Verhuisbedrijf Henneken u een helpende hand met een aantal handige facilitaire diensten die u een hoop stress kunnen besparen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een ervaren verhuisconsulent die u assisteert bij zaken als adreswijzigingen en woningschoonmaak? Daarnaast assisteren de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u ook graag met het in- en uitpakken van verhuisdozen en / of het (de)monteren van uw meubels. Uw lampen, schilderijen, gordijnen en gordijnrails zijn in goede handen bij onze handyman, die al deze zaken graag voor u bevestigt.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Bent u voor uw verhuizing op zoek naar tijdelijke opslag om uw spullen op te slaan? Ook dan bent u bij Henneken aan het goede adres. Wij beschikken over een moderne loods in Zoetermeer (op een goed kwartier rijden vanaf De Bras), waar wij uitgebreide ruimte voor inboedelopslag, archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris hebben.

Bedrijfsverhuizing De Bras

Naast particuliere verhuizingen verzorgt Mondial Verhuisbedrijf Henneken ook uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit De Bras. Organisatie en planning zijn bij zakelijk verhuizen cruciaal voor een vlotte en soepele bedrijfsverhuizing. Handig om te weten: onze verhuizers zijn gescreend door de KLPD en hebben de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) met goed resultaat behaald.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit De Bras

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit De Bras? Henneken helpt u graag met een handige lijst met praktische verhuistips. Vraag deze verhuistips gratis aan!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in De Bras

Binnenkort verhuizen in, naar of vanuit De Bras? Maak alvast kennis met het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor De Bras!

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Verhuisbedrijf De Bras

Contact opnemen