Verhuisbedrijf Sluipwijk

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Sluipwijk? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Sluipwijk

Eén van de kleinste en meest idyllische plaatsen in het Groene Hart is Sluipwijk. Sluipwijk ligt op een dijk midden tussen de Reeuwijkse Plassen, ten noordoosten van Gouda. Sluipwijk telt nog geen 400 inwoners, maar tot het eind van de 19e eeuw was Sluipwijk nog wel een zelfstandige gemeente. Tegenwoordig maakt Sluipwijk onderdeel uit van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Verhuizen in, naar of vanuit Sluipwijk

Droomt u altijd al van een pittoreske woning in een idyllisch dorpje aan het water? Dan gaat uw hart vast sneller kloppen van Sluipwijk. Mogelijk gaat u binnenkort zelfs verhuizen in of naar Sluipwijk en bent u op zoek naar een professioneel, betrouwbaar en betaalbaar verhuisbedrijf om uw verhuizing tot in de puntjes te verzorgen. Mondial Verhuisbedrijf Zoetermeer(Henneken) verzorgt al sinds 1870 verhuizingen in, van en naar Sluipwijk. Daarmee behoren wij tot de meest ervaren verhuisbedrijven en die ervaring bewijst tijdens uw verhuizing altijd haar waarde: met alle ervaring die onze verhuizers in al die jaren hebben opgedaan, weten onze gediplomeerde verhuizers als geen ander hoe ze uw verhuizing in, naar of vanuit Sluipwijk op rolletjes kunnen laten lopen.

Verhuizen naar Sluipwijk? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Sluipwijk

Verhuisbedrijf-SluipwijkWoont u in het buitenland en gaat u binnenkort internationaal verhuizen naar Sluipwijk? Ook dan zorgt Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor een zorgeloze internationale verhuizing. Uiteraard geldt dat ook wanneer u vanuit Sluipwijk naar het buitenland gaat verhuizen. Verhuisbedrijf Henneken verzorgt al jaren internationale verhuizingen vanuit Sluipwijk naar EngelandSchotlandWales en Ierland en vice versa. Ook internationale verhuizingen naar of vanuit ieder ander land zijn voor de verhuizers van Henneken gesneden koek. Of u nou een complete inboedel wilt verhuizen of slechts een bed of boekenkast: bij grote én kleine internationale verhuizingen in, naar of vanuit Sluipwijk is Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag van dienst.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

U zou het misschien niet verwachten, maar wist u al dat een professionele verhuizing verrassend betaalbaar kan zijn? Eén van de geheimen van onze scherpe tarieven zijn de groupage ritten die de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken dagelijks uitvoeren. Met groupage ritten rijden onze verhuizers één keer voor meerdere klanten tegelijk, zodat u naast kosten ook het milieu bespaart.

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten

“Graag maak ik u deelgenoot van ons groot enthousiasme over de dienstverlening van uw firma. Alle medewerkers die wij in het kader van onze verhuizing ontmoetten, waren zonder uitzondering beleefd en ter zake kundig. Het laden ging vele malen sneller dan wij voor mogelijk hadden gehouden. E-mails werden pijlsnel beantwoord (met de gevraagde informatie), en het uitladen ter plekke met de onvolprezen Simon en Kevin was een geoliede operatie. Graag zullen wij uw bedrijf aanbevelen. Met vriendelijke groet, Martin Bierens & Gerry Ligtenberg”
Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten met de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken? Op onze website leest u alle referenties van de klanten van Mondial Verhuisbedrijf Henneken!

Facilitaire diensten

Een verhuizing brengt altijd een hoop geregel met zich mee. Ook als u gaat verhuizen in, naar of vanuit Sluipwijk zijn er veel dingen die u moet regelen. Mondial Verhuisbedrijf Henneken ontzorgt u daar graag bij en daarom voorzien wij in een aantal handige facilitaire diensten die u een hoop stress besparen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een speciale verhuisconsulent die u assisteert bij zaken als woningschoonmaak en adreswijzigingen? Ook helpen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u graag met het in- en uitpakken van uw verhuisdozen en / of de (de)montage van uw meubels. Last, but not least is er nog onze handyman, die uw lampen, schilderijen, gordijnen en gordijnrails voor u bevestigt.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Gaat u verhuizen in, naar of vanuit Sluipwijk en bent u op zoek naar tijdelijke opslag voor uw inboedel? Ook dan zit u goed bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken. Wij beschikken over een moderne loods in Zoetermeer (makkelijk bereikbaar via de A12 vanuit Sluipwijk) met uitgebreide ruimte voor inboedelopslag, archiefopslag en het opslaan van uw zakelijke inventaris.

Bedrijfsverhuizing Sluipwijk

Naast particuliere verhuizingen kunt u ook uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit Sluipwijk door Mondial Verhuisbedrijf Henneken laten verzorgen. Met onze jarenlange ervaring zorgen we voor een gedegen organisatie en planning; essentieel voor een vlotte en soepele bedrijfsverhuizing. U kunt uw bedrijfsverhuizing met een gerust hart aan onze verhuizers uitbesteden: onze verhuizers zijn door de KLPD gescreend en hebben de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) met succes gevolgd.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Sluipwijk

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Sluipwijk? Vraag gratis onze lijst met praktische verhuistips aan! Deze lijst is door Verhuisbedrijf Henneken samengesteld op basis van anderhalve eeuw aan verhuiservaring.

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Sluipwijk

Bent u van plan om binnenkort te verhuizen in, naar of vanuit Sluipwijk? Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Sluipwijk stelt zich graag alvast aan u voor!

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Sluipwijk

Contact opnemen